Over Content College

Content marketing is een boeiend vak. En laat dat nou precies de kern zijn, waar het allemaal om draait! Het boeien van het door jou vooraf gedefinieerde publiek. Dit bereik je door waardevolle & relevante content te maken. Maar wat is dat precies? En… hoe maak je dat zelf? Misschien ben je er al eens mee aan de slag gegaan. Content is tenslotte al tijden een ‘hot topic’. Ging het je makkelijk af? Of was het wellicht toch lastiger dan je dacht? In praktijk merken we dat je na een korte inleiding best zelf aan de slag kunt. Echter; zonder goed plan zijn je uitingen niets meer dan los zand. Jammer van het werk dat je er insteekt toch?!

Iedereen kan het!
Bij Content College geloven we dat iedereen in staat is om zelf kwalitatief goede content te ontwikkelen. Het zal de een makkelijker afgaan dan de ander, maar bottom line is: iedereen kan het. Als je er maar voor open staat en er aandacht aan besteed. Want eerlijk: hoe serieus neem jij bedrijven met berichten vol spelfouten, met idiote teksten of slordige updates? I rest my case. 

Wie ik ben?
Jet van der Weijden. Aangenaam. Content College is een initiatief van mij. Eigenlijk een droom die uitkomt. Wat mij betreft is er niets leukers dan de combinatie van online, samenwerking én kennis doorgeven.

Bij Content College komt het samen. Het plan is geboren in de zomer van 2017. In eerste instantie wilde ik het, impulsief als ik ben, direct lanceren. Na wat voorbereidingen merkte ik dat dit plan meer ambitie had dan ‘zomaar ff lanceren’. Ik heb gesproken met veel verschillende mensen, heb trainingen en masterclasses gevolgd.

Met resultaat; Content College is meer dan zomaar een blog. Het verbindt ondernemers, marketeers en alle anderen die hun klanten beter willen. Die verder willen gaan dan enkel mooie dingen doen. Content College is praktisch, hands-on en laagdrempelig. Net als ik eigenlijk.